Cautare

4007 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (2.94 secunde)
O poza facuta de Octav Dragan de pe Intercontinental, ne arata cum se prezinta acum acoperisul TNB-ului. Cei de la nicecream.fm au completat poza, plasand o ratusca de cauciuc imensa in spatiul din mijlocul teatrului, care seamna cu o piscina.
Aceasta a fost finantata si promovata de istoricul Iosif Constantin Dragan. Lucrarile s-au desfasurat in perioada 1994-2004 si au transformat zona intr-un punct de atractie turistica deosebita pentru cei care aleg sa urmeze traseele turistice locale, in special cele cunoscute de la Cazanele Dunarii.
Topa, Scapa, Taranul, Moldovan, Munteanu, Procopie, Desalaga, Dragan, Gologan, Polubotoc, Cociubei, Turculet, Chigheci, Grigoras, Bogdan, Radul, Focsa, Basarab, Grigorcea, Borcea, etc.
Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar Incurcatura la nivel inalt Sambata, 23 ianuarie, ora 19:00 Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase.
Francis Ford Coppola (Youth Without Youth, 2007), Radu Gabrea (Prea mic pentru un razboi atat de mare, 1970, Dincolo de Nisipuri, 1973, Rosenemil, 1993), Manole Marcus (Actorul si salbaticii, 1975), Mircea Daneliuc (Cursa, 1975, Editie Speciala, 1980), Alexa Visarion (Inghititorul de sabii, 1981), Nicolae Margineanu (Flacari pe comori, 1987, Un om in Loden, 1979,), Nicolae Breban (Printre colinele verzi, 1971), Dinu Tanase (La capatul liniei, 1982), Mircea Dragan (Columna, 1968, Bratele Afroditei, 1978), Mircea Moldovan (Totul se plateste, 1986, Andrei Blaier (Momentul adevarului, 1989).
La zidirea acestui proiect vor lucra, un regizor versat , candid , inteligent si tenace, Stere Gulea, un operator aproape mitologic, Vivi Dragan Vasile, un producator de exceptie , forta motrice a noii aristocratii cinematografice, Tudor Giurgiu, precum si o echipa de actori pasionata si daruita.
Fratii Jderi (regia Mircea Dragan, 1974); Muschetarul roman (regia Gheorghe Vitanidis, 1975); Premiera dupa Aurel Baranga (regia Mihai Constantinescu, 1976);
Fundatia World Vision Romania, in parteneriat cu Patriarhia Romana, organizeaza marti, 9 iunie, incepand cu ora 10.00, in Sala Mica a Casei de Cultura Dragan Muntean (Piata Victoriei nr.
In autoturismul inmatriculat in Arad, condus de Virgil Popa, de 19 ani, din Simleu Silvaniei, se mai aflau inca doua tinere, Olimpia Popa, de 16 ani, si Olivia Dragan, de 18 ani.
Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan (Vocea Romaniei 2016!), Ovidiu Iordache si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.
Vor evolua, incepand cu ora 15:00, nume cunoscute precum Teo Magic Show, Stefania Banica, Emil Dragan sau Magi Tot.
Politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au precizat ca, ieri-dimineata, in jurul orei 6.30, cetateanul sarb Dragan Maksimovic, de 42 de ani, in timp ce conducea un VW Passat pe DN 65F, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un autoturism Nissan care circula regulamentar din sens opus.
Georgian Dragan, purtator de cuvant IGPR: - Este o crestere a evenimentelor rutiere cu biciclete, asta pentru ca e vremea buna si ies mai multti, dar si pentru ca nu respecta regulile de circulatie.
Mihai Dragan, purtatorul de cuvant al Ministerului Mediului, a declarat, miercuri, in direct la Euronews Romania, ca incendiul izbucnit la Rafinaria Petromidia nu a afectat calitatea aerului "in mod semnificativ" si datorita faptului ca vantul "nu a batut spre zonele locuite".
Florin Dragan (interimar) FCSB: Tarnovanu - Pantea, Dawa, Harut, Radunovic - Djokovic, Sut, Olaru - Miculescu, Al. Baluta, Fl. Coman Rezerve:
Florin Dragan Stadion: Arena Nationala, Bucuresti (capacitate: 55.000 de locuri) Arbitru: Florin Andrei (Targu Mures) / A1: Adrian Vornicu (Iasi) / A2:
Organizatia PSD sector 1 Bucuresti ii mai da ragaz doua saptamani lui Dan Ioan Popescu pentru clarificarea pozitiei sale in partid. Dan Ioan Popescu are de ales intre demisie ori incercarea de revenire in functia de presedinte al PSD Bucuresti.
De altfel, noul prefect al judetului Constanta, Dan Culetu a reiterat chiar ieri ideea potrivit careia va exista o serioasa analiza asupra activitatii tuturor sefilor de servicii descentralizate din Constanta si ca… "vor exista schimbari, doar am spus ca vor fi schimbari, dar nimic concret deocamdata”.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Basescu sustinea ca anticipatele sunt modalitatea de scapa de "solutia imorala" a coabitarii la guvernare cu PC-ul condus de Dan Voiculescu.
google-analytics.com